محل تبلیغات شما
مواد لازم:
کاهو چینی2 عدد
هویج خلالی شده1 عدد
پیازچه 5 سانتی خردشده5 عدد
ترب سفید خلالی شده1/2 عدد
آرد برنج2 قاشق سوپ خوری
فلفل تند به مقدار لازم
نمک1/2 لیوان
فلفل پاپریکا5 قاشق غذا خوری
سرکه باامیک یا سس سویا5 قاشق سوپ خوری
زنجبیل رنده شده1 قاشق غذا خوری
سیر رنده شده10 حبه
شکر سفید یا قهوه ای2 قاشق سوپ خوری
آب1 لیوان
پیاز سفید خلال شده1 عدد

طرز تهیه:
کاهوها را از وسط و در جهت طول به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید، دقت کنید هیچکدام از قستها از انتهای کاهو جدا نشوند. قسمت‌ها را خوب با آب شستشو دهید و سپس در یک ظرف بزرگ لگن مانند کمتر از نصف آب  سرد بریزید و کاهوها را داخل آن بگذارید نمک را در لابلای برگ های کاهو ریخته و مطمئن شوید همه جای کاهو به نمک آغشته شده باشد.
2
کاهوها باید به مدت 2 ساعت در داخل طرف باقی بمانند و فقط هر 30 دقیقه کاهوها را این رو به آن رو کنید تا همه کاهوها به نمک و آب آغشته شوند. بعد از گذشت 2 ساعت کاهوها را خوب با آب سرد بشورید. در حین شستشو میتوانید مرکز کاهوها را نیز جدا کنید
3
1 لیوان آب را به آرد برنج سفید مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه حرارت می‌دهیم، وقتی که مخلوط شروع به جوشیدن کرد شکر را به مواد اضافه کرده و 1 دقیقه دیگر حرارت میدهیم و سپس می‌گذاریم تا سرد شود
4
مخلوط آرد برنج سرد شده را در طرف بزرگی ریخته و سیر له شده، زنجبیل، پیاز و سرکه باامیک یا سویا سس و پودر فلفل قرمز و پودر پاپریکا را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط می‌کنیم.
5
ترب خرد شده، پیازچه و هویج خرد شده را به مخلوط اضافه کرده و با دست خوب مخلوط می‌کنیم. (بهتر است از دستکش پلاستیکی برای بو نگرفتن دست استفاده کنید.) کاهوها را داخل ظرف کرده و با دست سعی کنید مخلوط را به تمام کاهو آغشته کنید.
6
میتوان بلافاصله بعد از آماده سازی کیمچی را سرو کرد ولی برای گرفتن بهترین نتیجه باید 1 تا 2 روز بسته به دمای محیط کاهوهای آغشته به مواد را در طرف پلاستیکی دربسته‌ای بگذارید تا در دمای اتاق به خوبی تخمیر شوند. بعد از آن حتما باید کیمچی در ظرف در بسته‌ای در یخچال نگهداری شود.
منبع:azweb

آشپزی و فرهنگ غذایی گیلان

فنونی برای آشپزی آسان و راحت

آموزش تهیه “مربای قیسی” با روش ساده و عالی

مخلوط ,کاهوها ,قاشق ,کاهو ,کرده ,آغشته ,را به ,کرده و ,کاهوها را ,را در ,قاشق سوپ

مشخصات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

او ماهان درباره جشن ها و بادکنک آرایی گفتگو با عشق پیکاسو هنر نارنج و ترنج وبلاگ لیلیان رنگ نیلو روناس طرح بهترین منابع آموزشی برنامه نویسی طراحی وب سایت و سئو تخصصی