محل تبلیغات شما

مواد لازم
بادمجان قلمی درشت ۳ عدد
گوشت گردن یا دنده گوسفندی ۲۰۰ گرم
عدس ۱/۲ پیمانه
برنج نیم دانه ۱/۲ پیمانه
گردوی خرد شده ۱/۴ پیمانه
آب گوشت ۰ ٫ ۵ لیتر
پیاز داغ ، نعنا داغ و کشک به میزان لازم
نمک ، زردچوبه ، فلفل و ادویه به میزان لازم
روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم

آشپزی و فرهنگ غذایی گیلان

فنونی برای آشپزی آسان و راحت

آموزش تهیه “مربای قیسی” با روش ساده و عالی

میزان ,۱ ,، ,۲ ,داغ ,فلفل ,به میزان ,۱ ۲ ,میزان لازمنمک ,لازمنمک ، ,زردچوبه ،

مشخصات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مرجع آموزش های بازاریابی و دیجیتال مارکتینگ آشپزباشی فلزیاب فراز نیلوفرانه ستاره سهیل وبلاگ فروشگاه شاپل My articles مجله حقوقی رسانه نو فروشگاه الکترونیکی شانا