محل تبلیغات شما

برای پختن سیب زمینی آب پز ، فراموش نکنید یک یا دو قاشق غذا خوری نمک به آن بیفزایید تا سیب زمینی ها ترک برندارند…

برای تشخیص تخم مرغ تازه ، آن را در یک کاسه آب سرد بگذارید. اگر تخم مرغ تازه باشد به ته ظرف می رود ، اما اگر به سطح آب بیاید، بهتر است از آن استفاده نکنید.

آشپزی و فرهنگ غذایی گیلان

فنونی برای آشپزی آسان و راحت

آموزش تهیه “مربای قیسی” با روش ساده و عالی

، ,آب ,تخم ,مرغ ,یک ,نکنید ,مرغ تازه ,سیب زمینی ,تخم مرغ ,ظرف می ,ته ظرف

مشخصات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

طرح توجيهي,پروژه كارآفريني,كارآفريني, كسب كار,طرح توجيه فني آسمان کویر ایران فرهنگ رقص شاپرک خزون بهترین سفرهای خارجی ارز دیجیتال نرخ نقره و قیمت دقیق ان سیب فرکتال دنیای برنامه نویسی و بهترین اموزش های برنامه نویسی